Piept de rață condimentat la grătar cu mure

Piept de rață condimentat la grătar cu mure
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sânii de rață condimentați la grătar cu mure ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 6,04 USD pe porție. O porție conține 275 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare și piper, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață la grătar cu sos de prune de cireșe, și Piept de rață la grătar și andive cu ulei de rozmarin-ienupăr.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți oțetul la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați murele și gătiți, amestecând foarte ușor, până când sunt doar înmuiate, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați murele într-un castron. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 3 minute. Turnați cu grijă sucurile acumulate din mure în cratiță și fierbeți aproximativ 30 de secunde mai mult. Condimentați reducerea cu sare și piper și turnați-o peste murele înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
ReducereReducere
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea de rață într-un model încrucișat. Într-un castron mic, amestecați pudra de ancho cu coriandrul, chimenul și pudra de muștar. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și frecați amestecul de condimente în piele. Grătiți pieptul de rață cu pielea în jos, la foc moderat, până când este ușor carbonizat și crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți sânii și gătiți timp de aproximativ 4 minute mai mult pentru carnea medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Piept De RațăPiept De Rață
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați rața pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Tăiați subțire sânii de rață pe diagonală și transferați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
6
Serviți rața cu sosul de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate76
Revista