Piept de rață condimentat la grătar cu mure
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sânii de rață condimentați la grătar cu mure ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 6,04 USD pe porție. O porție conține 275 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare și piper, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață la grătar cu sos de prune de cireșe, și Piept de rață la grătar și andive cu ulei de rozmarin-ienupăr.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, fierbeți oțetul la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute.
Adăugați murele și gătiți, amestecând foarte ușor, până când sunt doar înmuiate, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați murele într-un castron. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 3 minute. Turnați cu grijă sucurile acumulate din mure în cratiță și fierbeți aproximativ 30 de secunde mai mult. Condimentați reducerea cu sare și piper și turnați-o peste murele înmuiate.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea de rață într-un model încrucișat. Într-un castron mic, amestecați pudra de ancho cu coriandrul, chimenul și pudra de muștar. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și frecați amestecul de condimente în piele. Grătiți pieptul de rață cu pielea în jos, la foc moderat, până când este ușor carbonizat și crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți sânii și gătiți timp de aproximativ 4 minute mai mult pentru carnea medie-rară.
Transferați rața pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Tăiați subțire sânii de rață pe diagonală și transferați pe farfurii.
Serviți rața cu sosul de mure.