Piept de pui umplut cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre

Piept de pui umplut cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre
Sânii de pui umpluți cu inimi de anghinare, brânză Feta, capere și măsline negre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 518 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de salată, măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, Paste de păr înger cu pui, inimi de anghinare, roșii, capere, Feta și lămâie, și Inimi Romaine cu brânză Feta, măsline negre și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de piept de pui într-o pungă de plastic cu fermoar. Agitați sticla de pansament Italian și turnați în pungă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi bine puiul cu pansamentul; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți jumătățile de piept de pui și scuturați excesul de marinată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Așezați puiul între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Amestecați inimile de anghinare, măslinele, caperele și brânza feta într-un castron; lingură aproximativ 2 linguri din amestecul feta în mijlocul fiecărui piept de pui turtit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Rotiți fiecare piept de pui în jurul umpluturii și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Așezați pieptul de pui rulat în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul s-a rumenit și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista