Piept De Pui Umplut Cu Ierburi

Piept De Pui Umplut Cu Ierburi
Pieptul de pui umplut cu ierburi este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de piper, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, Piept De Pui Cu Ierburi Crocante, și Piept de pui prăjit și dovleac cu sos de vin cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 3 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; închideți deschiderea cu un pick de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
4
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
5
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați murăturile din lemn.
9
Tăiați puiul în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1 kilogram de sparanghel tăiat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Spray De GătitSpray De Gătit
SparanghelSparanghel
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați sparanghelul într-un castron mare; aruncați cu 1 lingură de unt și 1 lingură de arpagic proaspăt tocat. Completați masa cu o baghetă feliată și un pahar de vin alb crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Vin AlbVin Alb
SparanghelSparanghel
BaguetteBaguette
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista