Piept De Pui Umplut Cu Ierburi

Pieptul de pui umplut cu ierburi este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de piper, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, Piept De Pui Cu Ierburi Crocante, și Piept de pui prăjit și dovleac cu sos de vin cu ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 3 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; închideți deschiderea cu un pick de lemn.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata.
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați murăturile din lemn.
Tăiați puiul în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu sucuri de tigaie.
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1 kilogram de sparanghel tăiat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; aruncați ușor.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Așezați sparanghelul într-un castron mare; aruncați cu 1 lingură de unt și 1 lingură de arpagic proaspăt tocat. Completați masa cu o baghetă feliată și un pahar de vin alb crocant.