Piept de pui umplut cu Bacon și brânză albastră

Piept de pui umplut cu Bacon și brânză albastră
Sânii de pui umpluți cu slănină și brânză albastră necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $2.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 683 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piele, brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept De Pui Umplut Cu Brânză Albastră, Cu Coajă De Nucă, Piept De Pui Umplut Cu Brânză Și Slănină, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, slănină și stafide.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați untul, brânza albastră, slănina și arpagicul până se combină. Dollop jumătate din untul compus de-a lungul marginii lungi a unei bucăți de pergament sau hârtie cerată de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
ArpagicArpagic
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
3
Rulați într-un jurnal, răsuciți moduri opuse pe ambele capete ale hârtiei pentru a crea un jurnal strâns înfășurat de unt. Refrigerați sau congelați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea din pieptul de pui. Umpleți aproximativ 1/4 din restul de unt de brânză albastră sub pielea fiecărui sân; netezind pielea pentru a distribui uniform untul pe suprafața cărnii de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
UntUnt
CarneCarne
6
Puneți puiul pe o foaie de copt cu margini și frecați orice unt rămas peste piele. Condimentați fiecare sân cu doar un vârf de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Pui întregPui întreg
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Prăjiți pieptul de pui, cu pielea în sus, în centrul cuptorului până când pielea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 35 până la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor într-un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
Nota bucătarului: această rețetă face 2 bușteni de unt compus; untul neutilizat poate fi folosit pentru a acoperi carnea la grătar, burgerii sau cartofii coapte sau piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CartofiCartofi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista