Piept de pui umplut cu Bacon și brânză albastră
Sânii de pui umpluți cu slănină și brânză albastră necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $2.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 683 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piele, brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept De Pui Umplut Cu Brânză Albastră, Cu Coajă De Nucă, Piept De Pui Umplut Cu Brânză Și Slănină, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, slănină și stafide.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați untul, brânza albastră, slănina și arpagicul până se combină. Dollop jumătate din untul compus de-a lungul marginii lungi a unei bucăți de pergament sau hârtie cerată de 12 inci.
Rulați într-un jurnal, răsuciți moduri opuse pe ambele capete ale hârtiei pentru a crea un jurnal strâns înfășurat de unt. Refrigerați sau congelați pentru o altă utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea din pieptul de pui. Umpleți aproximativ 1/4 din restul de unt de brânză albastră sub pielea fiecărui sân; netezind pielea pentru a distribui uniform untul pe suprafața cărnii de sân.
Puneți puiul pe o foaie de copt cu margini și frecați orice unt rămas peste piele. Condimentați fiecare sân cu doar un vârf de piper negru proaspăt măcinat.
Prăjiți pieptul de pui, cu pielea în sus, în centrul cuptorului până când pielea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 35 până la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Nota bucătarului: această rețetă face 2 bușteni de unt compus; untul neutilizat poate fi folosit pentru a acoperi carnea la grătar, burgerii sau cartofii coapte sau piure.