Piept De Pui Parmezan
Reteta piept de pui parmezan se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 284 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet condimentat, jumătăți de piept de pui, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Pui Parmezan, Piept De Pui Parmezan, și Piept De Pui Parmezan Crocant.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime. Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul și busuiocul. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Într-o tigaie mare, se rumenesc puiul la foc mediu în unt și ulei timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.