Piept De Pui Parmezan

Piept De Pui Parmezan
Reteta piept de pui parmezan se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 284 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet condimentat, jumătăți de piept de pui, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Pui Parmezan, Piept De Pui Parmezan, și Piept De Pui Parmezan Crocant.

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime. Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul și busuiocul. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
BusuiocBusuioc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, se rumenesc puiul la foc mediu în unt și ulei timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista