Piept de pui Madeira

Piept de pui Madeira
Piept de pui Madeira necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat), Pui Madeira, și Pui Madeira pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Dragă pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Combinați margarina și uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
4
Adăugați pui și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Transferați puiul într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Aruncați picăturile de tigaie; adăugați Madeira și suc de portocale în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 6 minute sau pana cand amestecul este redus la aproximativ 1/2 cana, degajand tigaia prin razuirea particulelor care se agata de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion și gătiți 10 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Adăugați smântână și gătiți 5 minute sau până când amestecul devine colorat cu caramel și se reduce la aproximativ 1/4 cană. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
9
Stropiți sosul uniform peste jumătățile de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista