Piept De Pui Curry

Piept De Pui Curry
Pieptul de pui curry este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 178 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Cuscus Curry, Piept de pui cu umplutură de mere Curry, și Piept de pui curry cu aragaz lent și un cadou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°. într-un castron mic, amestecați iaurtul, uleiul, pudra de curry, pudra de chili, sucul de lămâie și usturoiul. Se condimentează cu sare. Aranjați puiul într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci, turnați amestecul de iaurt deasupra și întoarceți puiul pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul puiului citește 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
3
Lăsați să stea 5 minute și serviți.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista