Piept De Pui Crocant La Cuptor

Piept De Pui Crocant La Cuptor
Piept de pui crocant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 424 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui, panko, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui La Cuptor Cu Usturoi Crocant, Piept De Pui Parmezan Crocant, și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și potriviți-o cu o grătar. Ungeți ușor raftul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
2
Așezați panko, brânza și uleiul măsurat într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați maioneza, laptele și cimbru într-un alt vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și bateți pentru a combina. Puneți ambele feluri de mâncare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
5
Așezați 1 bucată între 2 foi de folie de plastic și lăsați la o grosime uniformă (aproximativ 1/2 inch) cu un ciocan de carne sau fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
6
Așezați pe o farfurie mare sau a doua foaie de copt. Repetați cu bucățile de pui rămase.Condimentați ambele părți ale bucăților de pui cu sare și piper. Înmuiați 1 bucată de pui în amestecul de maioneză și întoarceți-o la acoperire. Apoi înmuiați-l în amestecul panko, întoarceți-l la strat și apăsați amestecul pe pui pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați puiul pâine pe grătarul pregătit și repetați cu bucățile de pui rămase, lăsând cel puțin 1/4 până la 1/2 inch de spațiu între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PanePui Pane
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Coaceți până când puiul se rumeneste și se fierbe, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista