Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin
Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, afine, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Pui La Grătar Condimentat Marocan, Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice, și Pui De Tigaie Marocan Cu Cuscus De Nuci De Pin.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, așezați cuscusul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În cratiță de 1 litru, încălziți bulionul, untul, coriandrul, 1/2 linguriță de chimen, 1/4 linguriță de sare și turmericul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Turmeric
Unt
Bulion
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă bulion fierbinte peste cuscus, se amestecă bine și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite absorbția lichidului. Descoperiți și pufați cuscusul cu furculița. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie, afine, nuci de pin și sos de piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Afine
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Nuci De Pin
Cuscus
5
Între timp, așezați 1 piept de pui pe suprafața de lucru. Observați că are un capăt gros și un capăt subțire. Pentru a crea un buzunar pentru umplutură, introduceți cuțitul lung și subțire (un cuțit de dezosare este ideal) în mijlocul capătului gros, paralel cu suprafața de lucru. Glisați cuțitul până ajunge la mijlocul puiului. Mutați cuțitul în sus și în jos în interiorul puiului pentru a forma un buzunar. Vrei să ai o deschidere mai mică în care cuțitul a intrat în pui și un buzunar mai mare în pui pentru a umple cu amestec de cuscus. Repetați cu pieptul de pui rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cuscus
Umplutură
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Pulverizați grătarul cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz la foc mediu. (Verificați temperatura cărbunilor așezând mâna, cu palma în jos, aproape, dar fără a atinge grătarul de gătit. Dacă puteți ține mâna acolo timp de două secunde [o mie una, o mie două], temperatura este ridicată; trei secunde este mediu-mare; patru secunde este mediu; cinci secunde este scăzut.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Folosiți o mână pentru a ține puiul cu capătul gros. Cu cealaltă mână, umpleți 1/4 cană de cuscus în buzunar. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Pui întreg
9
Ungeți puiul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
10
Într-un castron mic, amestecați 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță chimen și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Presărați amestecul uniform peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
12
Grill pui acoperit 15-20 de minute, de cotitură ocazional, până când sucul de pui nu mai este roz atunci când centrul de cea mai groasă parte este tăiat (170 BUCF) și umplutura este fierbinte. Pentru a servi, feliați fiecare sân și strat pe farfurie, astfel încât umplutura să fie vizibilă.