Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin

Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin
Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, afine, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Pui La Grătar Condimentat Marocan, Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice, și Pui De Tigaie Marocan Cu Cuscus De Nuci De Pin.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, așezați cuscusul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În cratiță de 1 litru, încălziți bulionul, untul, coriandrul, 1/2 linguriță de chimen, 1/4 linguriță de sare și turmericul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
UntUnt
BulionBulion
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă bulion fierbinte peste cuscus, se amestecă bine și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite absorbția lichidului. Descoperiți și pufați cuscusul cu furculița. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie, afine, nuci de pin și sos de piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Nuci De PinNuci De Pin
CuscusCuscus
5
Între timp, așezați 1 piept de pui pe suprafața de lucru. Observați că are un capăt gros și un capăt subțire. Pentru a crea un buzunar pentru umplutură, introduceți cuțitul lung și subțire (un cuțit de dezosare este ideal) în mijlocul capătului gros, paralel cu suprafața de lucru. Glisați cuțitul până ajunge la mijlocul puiului. Mutați cuțitul în sus și în jos în interiorul puiului pentru a forma un buzunar. Vrei să ai o deschidere mai mică în care cuțitul a intrat în pui și un buzunar mai mare în pui pentru a umple cu amestec de cuscus. Repetați cu pieptul de pui rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CuscusCuscus
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Pulverizați grătarul cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz la foc mediu. (Verificați temperatura cărbunilor așezând mâna, cu palma în jos, aproape, dar fără a atinge grătarul de gătit. Dacă puteți ține mâna acolo timp de două secunde [o mie una, o mie două], temperatura este ridicată; trei secunde este mediu-mare; patru secunde este mediu; cinci secunde este scăzut.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Folosiți o mână pentru a ține puiul cu capătul gros. Cu cealaltă mână, umpleți 1/4 cană de cuscus în buzunar. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Pui întregPui întreg
9
Ungeți puiul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Într-un castron mic, amestecați 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță chimen și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați amestecul uniform peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
12
Grill pui acoperit 15-20 de minute, de cotitură ocazional, până când sucul de pui nu mai este roz atunci când centrul de cea mai groasă parte este tăiat (170 BUCF) și umplutura este fierbinte. Pentru a servi, feliați fiecare sân și strat pe farfurie, astfel încât umplutura să fie vizibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista