Piept de pui în sos de cremă de capere

Pieptul de pui în sos de cremă de Caper necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 312 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de piper de lămâie, capere, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui în sos de cremă de capere, Piept De Pui În Sos De Cremă De Capere, și Piept de pui în sos de cremă de Caper, pâine franceză și Doubletree cookie Knock-off-uri.
Instrucțiuni
Condimentați pieptul de pui cu piper de lămâie, sare, buruieni de mărar și pudră de usturoi.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați sânii în tigaie și creșteți căldura la mediu-mare. Întoarceți puiul frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți 5 până la 7 minute, până când sânii sunt fierți.
Scoateți puiul într-un platou cald de servire și acoperiți cu folie.
Întoarceți tigaia la aragaz și creșteți căldura la mare.
Bateți în frișcă, amestecând continuu până se reduce la consistența sosului, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă caperele.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.