Piept De Curcan Umplut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan umplut. O porție conține 724 calorii, 74G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, castane, cârnați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron, combinați cârnații, prosciutto, castane, măsline și salvie. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mică și adăugați o linguriță de umplutură.
Se sotează până se gătește, aproximativ 2 minute. Gustați pentru condimente și reglați condimentele în amestecul de umplutură, dacă este necesar.
Așezați pieptul de curcan pe placa de tăiere cu pielea în jos. Aplatizați cu mâinile, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline pentru a umezi.
Întindeți umplutura deasupra și rotiți curcanul în jurul umpluturii. Înfășurați sfoară de bucătărie în jurul sânului și legați bine.
Așezați curcanul într-o tigaie, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când temperatura internă a pieptului de curcan este de 165 de grade F, aproximativ 1 oră sau 12 până la 15 minute pe kilogram.
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi tăiați firul de bucătărie. Feliați curcanul și aranjați decorativ pe platoul de servire.
Se toarnă sucuri de tigaie peste felii și se servește.
Echipament Special: sfoară de bucătărie .