Piept De Curcan Prăjit La Cuptor

Piept De Curcan Prăjit La Cuptor
Pieptul de curcan prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. O porție conține 280 calorii, 50g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 302 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper măcinat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Piept De Curcan Prăjit La Cuptor, Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, și Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă 1/4 cană de unt, usturoi, boia de ardei, condimente italiene, condimente de usturoi și ierburi, sare și piper negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați pieptul de curcan cu pielea în sus într-o tigaie. Slăbiți pielea cu degetele; periați jumătate din amestecul de unt peste pieptul de curcan și sub piele. Rezervați amestecul de unt rămas. Cort piept de curcan lejer cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; ungeți pieptul de curcan cu amestecul de unt rămas. Reveniți la cuptor și prăjiți până când sucurile se limpezesc și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului, fără a atinge osul, citește 165 de grade F (65 de grade C), încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați pieptul de curcan să se odihnească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
6
În timp ce curcanul se odihnește, transferați picăturile de tigaie într-o tigaie. Îndepărtați excesul de grăsime, lăsând aproximativ 1 lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți tigaia la foc mic; gătiți și amestecați șalota în grăsimea de curcan până la opac, aproximativ 5 minute. Topiți 1 lingură de unt în tigaie cu șalotă și bateți în vin alb, răzuind orice bucăți de mâncare rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți bulionul de pui și făina până se omogenizează. Aduceți la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă. Pentru un sos mai cremos și mai ușor, amestecați în jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista