Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru

Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 482 calorii, 78g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de piper, zahăr, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cum să murăm și să fumăm un piept de curcan, Fenicul și chimen - piept de curcan prăjit cu sos de cimbru, și Piept de curcan prăjit cu sos cremos și sos de rodie de afine.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; se scurge bine.
Tăiați excesul de grăsime din curcan. Slăbiți pielea de la sân introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați 2 lingurițe de cimbru, 1 1/2 lingurițe de sare, piper și usturoi, amestecând bine. Frecați amestecul de cimbru sub pielea slăbită.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați restul de 1 linguriță de cimbru, restul de 1/2 linguriță de sare și șalotă; saut timp de 2 minute.
Adăugați suc și zahăr. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când este siropos și redus la aproximativ 1/2 cană.
Pentru a pregăti curcanul pentru grătar indirect, scoateți grătarul. Preîncălziți grătarul la mediu-înalt folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Așezați 1 cană așchii de lemn pe elementul de căldură din partea dreaptă.
Așezați o tavă de folie de aluminiu de unică folosință pe elementul de căldură din partea stângă (neîncălzită).
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Așezați curcanul pe grătarul care acoperă arzătorul stâng. Acoperiți și grătiți timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 165, rotind la jumătate în timpul gătitului.
Adăugați restul de 1 cană de așchii de lemn la jumătatea timpului de gătit și periați curcanul cu jumătate de amestec de rodie în ultimele 5 minute de gătit.
Așezați curcanul pe un platou.
Lăsați să stea 30 de minute. Aruncați pielea.
Se servește cu amestecul de rodie rămas.