Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan în stil toscan cu sos de salvie. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 640 calorii. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de stoc de curcan, sare și piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sage-piept de curcan prăjit și sos, Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică, și Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc moderat, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când pancetta și ceapa se rumenesc, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul, cimbru și salvie și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă firimiturile de pâine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați pieptul de curcan pe o suprafață de lucru, cu pielea în jos. Îndepărtați cu grijă cartilajul din centru; aveți grijă să nu tăiați pielea. Îndoiți ofertele spre exterior, ținându-le atașate. Acoperiți curcanul cu folie de plastic și aplatizați-l la o grosime uniformă de 1 1/4 inch cu un kilogram de carne. Condimentează curcanul cu sare și piper și întinde uniform umplutura peste carne. Începând cuo parte, rotiți pieptul de curcan într-o friptură compactă. Legați friptura în 5 locuri cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Aliniați o tigaie de prăjire de 9 pe 13 inci cu feliile de pancetta. Împrăștiați ceapa, morcovii, frunzele întregi de salvie și crenguțele de cimbru în tigaie și puneți curcanul deasupra. Frecați 1 lingură de unt peste curcan și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți curcanul în mijlocul cuptorului timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și periați curcanul cu restul de 1 lingură de unt. Prăjiți timp de 45 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140; adăugați mai multă apă în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
10
Transferați curcanul pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
Se toarnă sucurile din tigaia de prăjire într-un castron. Scoateți grăsimea, rezervând 2 linguri într-un castron mic. Se amestecă făina în grăsime pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Puneți tigaia la foc moderat. Când începe să sfârâie, adăugați vinul și gătiți până se evaporă, răzuind tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
13
Transferați conținutul tigaiei într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați bulionul de curcan și sucurile de tigaie și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până se reduce la 3 căni, aproximativ 25 de minute. Strecurați lichidul, apăsând puternic pe solide și readuceți-l în cratiță. Aduceți la foc mic, amestecați pasta de făină și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
15
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți pancetta tocată la foc moderat până se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Adăugați salvie tocată și gătiți până când este parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
17
Adăugați pancetta în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
18
Aruncați corzile și sculptați curcanul în felii de 1/3 inch. Aranjați feliile pe un platou și treceți sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt