Pieptul de rețetă cu păstârnac, praz și ceapă verde ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.0 pe portie. Acest curs principal are 556 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstârnac, piept, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Praz și păstârnac: Sotate sau cremate, Piept prăjit în bere cu păstârnac și ciuperci, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
2
Într-o oală mare, încălziți uleiul de canola la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, condimentează ambele părți ale pieptului cu sare și piper, după gust. Folosiți clești metalici pentru a adăuga carnea în oală. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, carnea nu se va lipi de fund. Gatiti, netulburat, pe prima parte pana se rumeneste, aproximativ 3 pana la 5 minute. Întoarceți-vă și rumeniți pe cealaltă parte, aproximativ 3 până la 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți carnea din oală și puneți-o pe o foaie de copt pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Combinați pasta de usturoi și ceapa verde într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Întindeți jumătate din amestec peste piept. Întoarceți carnea și adăugați amestecul rămas pe cealaltă parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
În același vas, la foc mic și adăugați păstârnacul. Condimentează-le cu puțină sare și puțin 1 lingură de zahăr brun. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați 2 linguri de oțet de cidru de mere și prazul și rumeniți-le ușor, aproximativ 3 până la 5 minute. Reglați condimentele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se toarnă vinul și se lasă să se reducă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Presărați legumele cu restul de 1/4 cană de zahăr brun și un alt vârf de sare. Gatiti-le pana se rumenesc, inca 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați pieptul în oală și amestecați 2 până la 3 căni din bulionul de vită. Aduceți stocul la foc mic. Glisați-l în centrul cuptorului și gătiți timp de 1 oră. Verificați nivelul lichidului, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Scoateți vasul din cuptor, gustați și re-condimentați, dacă este necesar. Întoarceți oala la cuptor și gătiți pieptul până când carnea este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, încă 1 până la 1 1/2 ore (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Scoateți vasul din cuptor și transferați carnea într-un platou. Aranjați legumele alături și puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch