Piept cu ciuperci Portabella și afine uscate

Piept cu ciuperci Portabella și afine uscate
Rețeta de piept cu ciuperci Portabella și afine uscate este gata în aproximativ 5 ore și 5 minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită tăiat plat, bulion de vită, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Cu Ciuperci Portobello Și Afine Uscate, Piept cu ciuperci Portobello și afine uscate, și Seitan umplut cu nuci, afine uscate și ciuperci pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista