Piept Clasic

Piept Clasic
Pieptul clasic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 560 calorii, 55g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piept de vită, cafea puternică, sos de roșii-chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Încercați Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 3 ingrediente; presărați amestecul pe ambele părți ale pieptului.
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare de prăjire grea setată pe 2 arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați pieptul, partea grasă în jos și gătiți aproximativ 5 minute sau până se rumenesc pe partea inferioară. Întoarceți pieptul; adăugați țelină și 1 cană de ceapă în jurul părților laterale ale tigaiei. Gatiti, amestecand legumele ocazional, 6-8 minute sau pana cand pieptul se rumeneste si legumele sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă sosul de chili, următoarele 4 ingrediente și ceapa tocată rămasă într-un bol; se toarnă peste piept, combinând cu sucuri și legume. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vin, acoperiți și coaceți încă 2 1/2 până la 3 ore sau până când pieptul este foarte fraged atunci când este străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați la placa de tăiere; lăsați să stea 10 minute. Feliați subțire împotriva cerealelor și aranjați pe un platou cald. Grăsime degresată din sucurile de tigaie; serviți sucuri ca sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
*În scopuri de testare, am folosit condimentul grecesc Universal Cavender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
9
**În scopuri de testare, am folosit sosul Heinz Chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista