Piele de taco tater

Piele de taco tater
Taco Tater Skins este un fel principal fără gluten . O porție conține 502 calorii , 15 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Mergeți la magazin și cumpărați unt, brânză cheddar, ceapă verde și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 48% . Acest scor este bun. Încercați Coji de cartofi la grătar , Supă de cartofi copți încărcată cu coji de cartofi prăjiți crocanți și Caserolă cu brânză și chili Tater Tot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii la 190°C timp de 1 oră sau până când s-au înmuiat. Reduceți focul la 175°C. Când s-au răcit suficient pentru a fi manipulați, tăiați cartofii pe lungime în sferturi. Scoateți pulpa, lăsând o coajă de 6 mm (păstrați pulpa pentru altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
2
Combinați untul și condimentul pentru tacos; ungeți ambele părți ale cojilor de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Așezați cu pielea în jos pe o tavă de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
4
Presărați cu brânză, bacon și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Coaceți timp de 5-10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
6
Se servește cu salsa și/sau smântână, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista