Picior de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline

Picior de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piciorul de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 273 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, piper crăpat, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picior de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline, Picior de miel prăjit cu tapenadă de măsline și portocale, și Cotlete de miel prăjite cu șalotă, roșii și Jus de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Faceți salsa: într-o cratiță mică, aduceți oțetul și șofranul la fiert timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă într-un castron și se amestecă încet uleiul de măsline, permițându-i să se încorporeze și să se emulsioneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați măslinele, lămâia și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Faceți mielul: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Folosind un cuțit, faceți 8 fante adânci în cele mai cărnoase părți ale mielului. Frecați mielul peste tot cu ulei, oregano, lămâie și sare. Puneți rozmarinul și usturoiul în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie și prăjiți până se rumenesc bine, aproximativ 30 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F. și prăjiți cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult pe kilogram. Alternativ, prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă (fără a atinge osul), citește 130 până la 135 de grade F. pentru mediu rar, 140 până la 150 pentru mediu. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Adăugați aproximativ o cană de apă în tigaia de prăjire pentru a menține picăturile umede, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Scoateți mielul din cuptor când este de aproximativ 5 grade timid de coacerea preferată. (Temperatura internă va crește pe măsură ce carnea se odihnește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați mielul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Între timp, așezați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Se toarnă vinul și se gătește, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn, până se reduce ușor. Degresați grăsimea din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Feliați subțire mielul și transferați-l într-un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Se toarnă sucurile peste miel și se acoperă cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Serviți imediat cu orzo sau orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista