Picior de miel fript și prăjit lent, cu chimen și usturoi
Fript și lent-prăjită Butterflied picior de miel cu chimen si usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 14 porții. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picior de miel fript și prăjit lent, cu chimen și usturoi, Picior de miel cu unt prăjit cu ghimbir și usturoi, și Cotlete de miel cu chimen fript cu cuscus Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul, usturoiul, sarea, piperul, chimenul și oregano; întindeți pasta pe ambele părți ale mielului și lăsați să stea o oră până când carnea ajunge la temperatura camerei.
Reglați grătarul cuptorului în poziția superioară sau superioară-mijlocie (în funcție de grosimea Mielului) și preîncălziți broilerul la înălțime timp de cel puțin 10 minute.
Așezați mielul, tăiat cu fața în sus, pe o grătar mare așezată peste o tigaie de prăjire căptușită cu folie. Se fierbe, se mișcă tigaia, astfel încât întreaga suprafață să se rumenească uniform, aproximativ 8 minute. Întoarceți mielul; continuați să fierbeți până se rumenesc bine pe cealaltă parte, cu aproximativ 8 minute mai mult. Opriți broilerul, scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Încălziți cuptorul la 325 de grade. Lipiți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de miel; întoarceți-l la cuptor. Prăjiți în total 50 de minute până la 1 oră, până când termometrul înregistrează 140 de grade roz-roz. Verificați mielul de mai multe ori după 30 de minute. Dacă mielul se termină mai devreme, pur și simplu reduceți cuptorul la 170 de grade până când este gata de servit.
De îndată ce mielul iese din cuptor, stoarceți sucul de lămâie și presărați cu ierburi proaspete. Sculpta, feliere peste cereale atunci când este posibil. Aranjați pe un platou, stropiți cu sucuri acumulate și serviți.