Picior de miel cu usturoi și ierburi
Piciorul de miel cu usturoi și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Picior De Miel Cu Usturoi Și Ierburi, Miel grecesc cu ierburi și usturoi, și Friptură de miel cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. Nu îndepărtați căderea (acoperirea asemănătoare hârtiei) din miel. Faceți 10 sau 12 fante mici în miel cu vârful cuțitului. Introduceți bucăți de usturoi în fante.
Se amestecă ingredientele rămase; frecați peste miel.
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a Mielului și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Nu adăugați apă.
Friptură neacoperită până la coacerea dorită: pentru mediu-rar, 1 oră 40 minute până la 2 ore 5 minute sau până când termometrul citește 140 buc.F; pentru mediu, 2 ore 5 minute până la 2 ore 30 minute sau până când termometrul citește 155 buc. F.
Acoperiți mielul cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea 15 până la 20 de minute. Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 P.F. (până la 145 p. f. pentru mediu-rar; până la 160 p. m. pentru mediu), iar mielul va fi mai ușor de sculptat pe măsură ce sucurile sunt configurate.