Picant indian pui Curry Yummy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $3.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 548 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de băț de scorțișoară, ulei vegetal, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picant Indian Pui Curry Yummy, Curry Picant De Pui Indian, și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pui, ceapă și pastă de usturoi de ghimbir. Condimentați cu pudră de curry, băț de scorțișoară, păstăi de cardamom, frunze de dafin, cuișoare, fulgi de ardei roșu, boabe de piper negru și semințe de coriandru. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. În acest moment, sosul va curge; dacă doriți să se îngroașe, scoateți capacul și gătiți până când lichidul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Boabe De Piper Negru
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe întregi De Coriandru
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De Cardamom
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.