Picant Asiatice Chiftele
Tangy asiatice chiftele este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 457 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, sos de rață, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Picant Asiatice Chiftele, Crockpot dulce și picant chiftele asiatice, și Chiftele Acidulate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, panko, scallions, ou, sos de soia, ghimbir și usturoi într-un castron mare; amestecați ușor, dar bine cu degetele.
Rulați în bile de 1 inch.
Aragaz lent cu ceață cu spray de gătit antiaderent.
Adăugați chiftele. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de grătar, sosul de prune și sosul hoisin; se toarnă peste chiftele. Se amestecă ușor pentru a acoperi.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când chiftelele sunt fierte, 3 până la 5 ore.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.