Petarde & fasole într-o tigaie

Petarde & fasole într-o tigaie
Bangers & fasole într-o tigaie este un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 64 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bețișoare de țelină, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bonfire petarde & fasole, Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , și Fasole Verde Prăjită La Tigaie.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie largă de mică adâncime, care are un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți cârnații tăiați în tigaie și sfârâie timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Fă legumele și fasolea. Aruncați ceapa, morcovii și țelina (nu frunzele) și gătiți timp de 5 minute până când ceapa arată transparentă. Sfat în fasole, dați o agitare bună, apoi turnați în stoc și aduceți la fierbere, amestecând. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Termină vasul. Se amestecă muștarul și pătrunjelul cu orice frunze de țelină tocate, apoi se condimentează după gust cu sare și piper. (Bangers și fasole pot fi acum congelate întregi sau ca porții unice timp de până la două luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Se servește fierbinte, cu bucăți de pâine crustă pentru a curăța sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista