Pesto somon și cartofi
Pesto somon și cartofi este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.18 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 525 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, cartofi noi, alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Pesto somon cu parmezan Pesto Orzo, Chowder de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, și Pesto Somon.
Instrucțiuni
Configurați un abur de bambus cu 2 straturi într-o tigaie și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la marginea inferioară; aduceți apa la foc mic. Sau configurați un abur electric cu 2 straturi conform instrucțiunilor producătorului.
Puneți cartofii în tava inferioară a aburului și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, puneți busuiocul, alunele, usturoiul și 2 linguri de ulei de măsline într-un blender. Răciți bine în coaja de la jumătate de lămâie și strecurați în tot sucul.
Adăugați 3 până la 4 linguri de apă și piure. Condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un bol și se amestecă iaurtul.
După ce cartofii au fiert 15 minute, așezați somonul în tava superioară a aburului. Condimentează cu sare și piper și gătește până când somonul este opac, 6 până la 8 minute.
Lăsați peștele să stea în vapor de pe foc în timp ce transferați cartofii într-un bol și zdrobiți cu restul de 2 linguri ulei de măsline și pecorino; condimentează cu sare și piper.
Scoateți somonul și acoperiți cu pesto și mai mult busuioc.
Se servește cu cartofii și pene de lămâie.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.