Pesto de roșii uscate la soare-carne de porc umplută

Pesto de roșii uscate la soare-carne de porc umplută
Carnea de porc umplută cu Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 656 calorii, 64G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți orez gătit rapid, pesto de roșii uscat la soare, muștar de miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați carnea de porc pe lungime 3/4 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se pune într-o tigaie pregătită și se întinde pesto de roșii uscate la soare în incizie. Îndoiți carnea de porc înapoi în jumătate și folosiți o frigăruie din metal sau lemn pentru a închide cusătura. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De Roșii Uscate La SoarePesto De Roșii Uscate La Soare
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron mic, combinați oțetul, muștarul de miere și cimbru. Amestec de lingură peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Prăjiți 45 de minute, până când un termometru citit instantaneu citește 155 de grade F (carnea de porc poate fi încă roz în centru și asta este ok).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Lăsați carnea de porc să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de a tăia transversal în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Serviți aproximativ 1/2 din carnea de porc cu 2 căni de orez. Rezervați restul de orez și carne de porc pentru mese suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista