Pesto de roșii uscate la soare este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Acest condiment are 183 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, busuioc, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile uscate la soare într-un castron și acoperiți cu apă caldă timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un robot de bucătărie sau blender combinați roșiile uscate la soare, busuiocul, pătrunjelul, usturoiul, nucile de pin și ceapa; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Nuci De Pin
Pătrunjel
Usturoi
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați oțet, pastă de roșii, roșii zdrobite și vin roșu și procesați. Se amestecă uleiul de măsline și parmezanul. Condimentează cu sare după gust.