Pesto De Nucă De Rucola
Pesto de nuc Arugula ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $ 4.91 pe portie. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pesto De Nucă De Rucola, Pesto De Nucă De Rucola, și Pesto De Nucă De Rucola.
Instrucțiuni
La foc mediu mare, rumeniti usor cateii de usturoi necojiti, aproximativ zece minute. Îndepărtați pielea după ce s-au răcit.La foc mediu, prăjiți nucile până când sunt parfumate, aproximativ trei până la cinci minutes.In un robot de bucătărie, combinați rucola, sarea, nucile și tot usturoiul.Pulsați în timp ce stropiți în uleiul de măsline.
Scoateți amestecul din procesor și puneți-l într-un castron. Se amestecă parmezanul, piperul proaspăt măcinat și o stoarcere mare de lămâie, după gust.