Pesto De Anghinare Prăjită

Pesto De Anghinare Prăjită
Pesto de anghinare prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de anghinare, sare cenușie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sparanghel prăjit brânză la grătar cu anghinare și Pesto de rucola, Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, și Pesto De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie adâncă rezistentă la cuptor, combinați 1/2 cană ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, cimbru, frunze de dafin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați anghinarea înghețată și amestecați pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Acoperiți cu folie de aluminiu, transferați la cuptor și gătiți până când anghinarea se rumeneste în pete și se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 35 de minute. Lăsați anghinarea să se răcească în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți anghinarea răcită cu lichidul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline și frunze de busuioc și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista