Pere pocate cu pastă de gutui în mantii de parmezan

Perele braconate cu pastă de gutui în mantale de parmezan sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 723 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Membrillo (Pastă De Gutui), Tarta De Mere Cu Scortisoara Cu Seminte De Dovleac Si Pasta De Gutui, și Gutui Braconat.
Instrucțiuni
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte, apoi miez de jos cu tăietor cu bile de pepene galben pentru a crea o cavitate adâncă de 2 1/2 inch. Frecați perele peste tot cu suc de lămâie într-un castron mare.
Aduceți vinul, zahărul, fasolea de vanilie și coaja la fierbere într-o oală largă de 6 litri (cel puțin 12 inci în diametru) la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Adăugați pere, aranjându-le pe părțile lor în 1 strat, împreună cu orice suc de lămâie din castron (perele nu vor fi acoperite de lichid), apoi reduceți focul la scăzut și braconați perele, acoperite, întorcându-le ocazional, până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într - un vas de copt de 13 x 9 inci, perele în picioare în poziție verticală și rezervând lichid în oală.
Când perele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, umpleți cavitățile cu pastă de gutui și stați din nou perele în poziție verticală în vas.
Fierbeți lichidul în oală la foc mare până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană, 10 până la 15 minute.
Se toarnă sirop peste pere și se răcește, ungând ocazional cu sirop. Se răcește, se acoperă, se unge ocazional cu sirop, până la rece, cel puțin 2 ore.
Stropiți ușor fiecare pere cu sirop și strecurați o mantie de parmezan peste tulpină.
Se servește cu așchii de brânză pe lateral.
Perele pot fi răcite până la 2 zile.