Pere Poșate cu curry cu salată de nucă de cocos-pui

Perele Poșate cu curry cu salată de nucă de cocos-pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 503 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, sos de nucă de cocos-portocală, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pere cremoase braconate cu nucă de cocos cu anason stelat, Salată De Pui Cu Nucă De Cocos, și Pui curry cu pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți migdalele și nuca de cocos în tigăi puțin adânci la 350, amestecând des, 5 până la 10 minute sau până când sunt prăjite.
Tăiați perele pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați miezurile.
Așezați jumătățile de pere într-un vas puțin adânc.
Adăugați 1 litru de apă și suc de lămâie; lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Aduceți 2 litri de apă și pudră de curry la fiert într-un cuptor olandez; adăugați pere. Reduceți căldura și fierbeți 6 până la 8 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Combinați migdalele, nuca de cocos, puiul, țelina și ceapa verde; se amestecă sosul de nucă de cocos-portocaliu. Lingurați uniform în jumătăți de pere și puneți - le într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Se fierbe la 3 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până când blaturile sunt ușor rumenite.
Se servește pe farfurii căptușite cu salată.