Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele coapte cu miere. O porție conține 313 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă cu mere, biscuiți graham, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere coapte cu miere, afine și nuci pecan, Crispy Prosciutto la cuptor Brie mușcă cu pere de miere + nuci, și Pere Prăjite Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°. se amestecă sucul de lămâie cu miere și 1/2 cană de apă într-un bol mic până se amestecă. Într-un castron separat, amestecați firimiturile de cracker graham cu zahăr și condimente de plăcintă cu mere, apoi amestecați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Suc De Lămâie
Unt
Măr
Miere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Puneți perele într-un vas de copt de 11 pe 7 inci și presărați cu jumătate de amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se toarnă amestecul de miere peste pere și se presară cu amestecul rămas de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Pere
4
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când perele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit, toppingul este maro auriu și sucurile clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Se servește cald cu înghețată sau frișcă sau se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider pentru a servi rece.