Penne in tara Rag 8

Penne in tara Rag 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne în Country Rag nr. O porție conține 451 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu Ragu de linte, Ragu De Miel Fiert Cu Penne, și Penne Cu Carpa De Miel Si Menta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnați, usturoi și ardei roșu zdrobit; saut până se rumenesc, despărțindu-se cu furculița, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
3
Se adauga morcovii, ceapa si telina; saut pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se amestecă roșiile. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
5
Adăugați 1 cană de bulion și vin; fierbeți neacoperit până când lichidul este ușor redus, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
6
Adăugați busuioc; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă lichidul se evaporă prea repede și amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute. Fierbeti la foc mic neacoperit pana cand rag se ingroasa la consistenta dorita, amestecand des, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează ușor cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
BusuiocBusuioc
BulionBulion
7
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se amestecă în rag, 1/2 cană de brânză și 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați lichid de gătit cu 1/4 cană pentru a umezi, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Împărțiți pastele între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
12
Serviți, trecând separat 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista