Penne greacă și pui necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 759 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Penne greacă și pui, Penne De Pui Grecesc, și Penne greacă și pui.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți pastele penne până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu-mare topiți untul, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați puiul tocat și continuați să gătiți, amestecând ocazional până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
6
Scurgeți și tocați inimile de anghinare și adăugați-le, roșii tocate, brânză feta, pătrunjel proaspăt, suc de lămâie, oregano uscat și paste penne scurse în tigaia mare. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 pana la 3 minute.