Penne cu pui, spanac și roșii cu vinetă balsamică
Penne cu pui, spanac și roșii cu vinaigretă balsamică este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 528 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână barilla plus penne, piept de pui jupuit și dezosat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Penne cu pui, roșii uscate la soare și spanac(și un cadou), Salată de pui cu spanac cu vinetă balsamică cu usturoi, și Salată Suculentă De Spanac De Pui La Grătar Cu Vinetă Balsamică.
Instrucțiuni
Saut pui în 1 lingură ulei de măsline fierbinte într-o tigaie medie de 5 până la 6 minute sau până când este gata.
Bateți împreună oțetul și muștarul într-un castron mic. Se amestecă treptat în 6 linguri de ulei de măsline până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Întindeți pastele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Aruncați împreună pastele, puiul, amestecul de oțet, spanacul și restul de 3 ingrediente într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți imediat sau, dacă doriți, acoperiți și răciți cu 1 oră înainte de servire.