Penne cu șuncă, ciuperci și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 775 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ciuperci cu buton, pătrunjel, paste penne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână, Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre, și Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete).
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne conform instrucțiunilor pachetului până când este fragedă, dar fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Între timp, într-un alt vas mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând timp de aproximativ 3 minute sau până când este fraged și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați fulgi de usturoi și chili și gătiți, amestecând timp de 30 de secunde sau până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați șuncă și gătiți, amestecând bine, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
7
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând timp de 3 minute sau până când apa începe să se elibereze din ciuperci. Creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând timp de aproximativ 5 minute mai mult sau până când apa se evaporă și ciupercile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se toarnă smântână și se aduce la foc mic, amestecând des (nu se fierbe). Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute sau până când este ușor redus. Se amestecă mazărea și se încălzește (dacă se utilizează mazăre proaspătă, se fierbe timp de 2 până la 3 minute sau până se înmoaie).
Adăugați pastele scurse și brânza în oală și amestecați pentru a amesteca bine. Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura