Pene de cartofi crocante cu Caviar

Pene de cartofi crocante cu Caviar
Pene de cartofi crocante cu Caviar este un fără gluten și pescatarian farfurie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de caviar de somon, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Clatite De Cartofi Cu Caviar, Blini de cartofi cu Caviar, și Jo Jo Cartofi Wedges pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți caviarul; așezați într-un castron mic. Acoperiți bine și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Cojiți și tocați cartofii, lucrând rapid pentru a preveni rumenirea; așezați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați suc de lămâie și sare; aruncați bine. Acoperiți cu folie de plastic grea, apăsând direct pe amestecul de cartofi. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 " la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă amestecul de cartofi în tigaie, răspândindu-se uniform pe margini. Gatiti 4-5 minute sau doar pana cand marginile incep sa se rumeneasca (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți tigaia deasupra raft de copt în cuptor; coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când cartoful este auriu și crocant pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Invertiți cartoful pe placa de tăiere; tăiați în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați pene pe farfurii de servire; dollop cu smântână. Sus cu caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CaviarCaviar
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Asigurați-înainte: tăiați cartofii cu o zi înainte; așezați în apă rece pentru a acoperi. Acoperiți și răciți. Când sunteți gata să gătiți, clătiți cartoful; apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă. Aruncați sucul de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Clătiți, scurgeți și răciți caviarul cu puțin timp înainte de servire pentru a reține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista