Pene de cartofi crocante cu Caviar

Pene de cartofi crocante cu Caviar
Pene de cartofi crocante cu Caviar este un fără gluten și pescatarian farfurie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de caviar de somon, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Clatite De Cartofi Cu Caviar, Blini de cartofi cu Caviar, și Jo Jo Cartofi Wedges pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți caviarul; așezați într-un castron mic. Acoperiți bine și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Cojiți și tocați cartofii, lucrând rapid pentru a preveni rumenirea; așezați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați suc de lămâie și sare; aruncați bine. Acoperiți cu folie de plastic grea, apăsând direct pe amestecul de cartofi. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 " la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă amestecul de cartofi în tigaie, răspândindu-se uniform pe margini. Gatiti 4-5 minute sau doar pana cand marginile incep sa se rumeneasca (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia deasupra raft de copt în cuptor; coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când cartoful este auriu și crocant pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Invertiți cartoful pe placa de tăiere; tăiați în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați pene pe farfurii de servire; dollop cu smântână. Sus cu caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CaviarCaviar
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Asigurați-înainte: tăiați cartofii cu o zi înainte; așezați în apă rece pentru a acoperi. Acoperiți și răciți. Când sunteți gata să gătiți, clătiți cartoful; apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă. Aruncați sucul de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Clătiți, scurgeți și răciți caviarul cu puțin timp înainte de servire pentru a reține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista