Peel' n ' mănâncă creveți cu sos de scufundare Thailandez
Peel' n ' mânca creveți cu sos de scufundare Thai este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 727 calorii, 98G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $9.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, usturoi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curățați și mâncați creveți cu sosuri de scufundare, Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant, și Old Bay Peel ' N Eat creveți + sos de Cocktail pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.