Pecan-Umplute Ouă Deviled

Pecan-Umplute Ouă Deviled
Rețeta de ouă umplute cu Pecan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 179 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți maioneză, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Curry Pecan Ouă Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Umplute Cu Șuncă Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Mash gălbenușuri într-un castron mic. Se amestecă maioneza și următoarele 5 ingrediente și se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lingura sau amestecul de gălbenuș de țeavă uniform în jumătăți de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista