Nevoie de o garnitură vegetariană? Pecan Praline Semifreddo cu Caramel Bourbon ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 595 calorii, 6g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână bourbon, frișcă grea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Încercați Semifreddo de dovleac și Pecan cu sos de Caramel, Cheesecake Pecan-Praline cu sos de Caramel, și Budincă de pâine Praline cu sos caramel-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pralina, tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Combinați apa și zahărul într-o cratiță la foc mare. Rotiți ușor tigaia pentru a topi zahărul uniform. Folosind un termometru pentru bomboane, gătiți zahărul până ajunge la 370 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Adăugați jumătățile de pecan în caramel și amestecați rapid nucile pentru a le acoperi bine cu caramelul. Puneți pralina pe hârtia cerată într-un strat uniform pentru a se răci. Odată ce pralina s-a răcit, tocați-o mărunt cu un cuțit și rezervați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Praline
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Pentru a face parfaitul, tapetați o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci cu folie de plastic, lăsând suficientă folie în exces să atârne peste părți pentru a acoperi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
5
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți frișca grea la viteză medie-mare până când atinge vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
6
Scoateți vasul din mixer și, cu o spatulă de cauciuc, pliați smântâna în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Transferați amestecul într-un castron mare și dați-l la frigider până când este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți gălbenușurile și albușurile în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți gălbenușurile într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru TEL și adăugați 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
10
Bateți amestecul la viteză mare până obțineți o consistență groasă, galben pal.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Transferați amestecul într-un alt bol și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți albușurile la viteză medie până se spumează. Reduceți viteza la minim și presărați încet restul de 1/4 cană de zahăr în Albi. Odată adăugat zahărul, creșteți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
13
Îndoiți amestecul de smântână în gălbenușuri, apoi pliați albușurile în trei adaosuri. Îndoiți pralina de pecan tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Praline
Cremă
Nuci Pecan
Gălbenuș De Ou
14
Umpleți tigaia pregătită cu amestecul semifreddo și neteziți blatul. Trageți folia de plastic deasupra și congelați cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
15
Pentru a face caramelul, folosind un termometru pentru bomboane, gătiți apa și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când ajunge la 380 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
16
Scoateți caramelul de pe foc și adăugați cu grijă smântâna grea. Întoarceți-l la aragaz la foc mic. Odată ce crema se dizolvă în caramel, trebuie să rotiți tigaia periodic, dar încercați să nu o amestecați, scoateți-o de pe foc și adăugați bourbonul. Țineți caramelul la temperatura camerei până când sunteți gata să îl serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
17
Pentru a servi semifreddo, trageți folia de plastic departe de sus. Inversați tigaia pe un platou. Înfășurați un prosop de bucătărie fierbinte și umed peste tigaia de pâine și frecați ușor părțile laterale pentru a elibera semifreddo-ul. Odată ce semifreddo este eliberat pe platou, îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Pâine Pan
18
Feliați semifreddo în zece felii egale cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
19
Serviți fiecare cu un strop de caramel bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20
Retipărit cu permisiunea Southern Comfort: o nouă abordare a rețetelor cu care am crescut de Allison Vines-Rushing and Slade Rushing, 801
Ingrediente de care veți avea nevoie
Southern Comfort
21
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Allison Vines-graba și Slade graba izbucni pe scena culinară în 2003 ca bucătari de lux Jack Oyster Bar, care New York Times numit "unul dintre cele mai distinctive restaurante noi să vină de-a lungul anilor" și a câștigat Allison 2004 James Beard Rising Star award. În 2005, cuplul s-a întors în Louisiana pentru a deschide Longbranch, urmat de MiLa în New Orleans în 2007.