Pear-Data Cu Susul În Jos Tort

Pear-Data Cu Susul În Jos Tort
Pear - data cu susul în jos tort este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, nectar de pere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie din fontă de 9 inci și adăugați 1/4 cană nectar de pere, 1/3 cană zahăr brun și 1/4 linguriță scorțișoară, amestecând până se combină. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu 1 minut sau până când este siropos, amestecând continuu. Aranjați feliile de pere într-un model circular peste amestecul siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nectar De PereNectar De Pere
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, praful de copt și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați 1/4 cană de unt, zahăr granulat și 1/3 cană de zahăr brun într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați oul și vanilia; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Combinați 1/4 cană nectar de pere și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PereNectar De Pere
LapteLapte
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă datele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
9
Puneți aluatul peste pere, împrăștiind aluatul pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
10
Coaceți la 350 timp de 28 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Răsturnați cu grijă pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Tăiați în pene; serviți cald. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În54 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista