Pear-Apple Crisp
Pear-Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,44 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amaretti, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Apple și pere clare, Apple și pere clare, și Mere-pere clare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți amaretti cu un sucitor, lăsându-le în ambalajele de hârtie în timp ce faceți acest lucru. Lăsați multă textură în firimituri, mai degrabă decât să le reduceți la o pulbere.
Combinați amaretti, făina, zahărul, scorțișoara și sarea într-un castron.
Tăiați untul în bucăți mici; apoi lucrați-l în ingredientele uscate cu 2 cuțite sau vârful degetelor, până când textura este sfărâmicioasă și începe să se țină împreună.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. curățați fructele și tăiați-le subțire. Aruncați-l cu zahărul și sucul de lămâie; apoi așezați-l într-o farfurie de plăcintă de 9 sau 10 inci sau într-un vas de lut sau porțelan de dimensiuni similare. Acoperiți fructele cu toppingul crocant și coaceți-l timp de 30 de minute, sau până când blatul se rumeneste frumos și merele sunt fierte.
Serviți cu smântână bătută suficient cât să o îngroașe ușor și aromată, dacă doriți, cu amaretto.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;