Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peach Crumble Pie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. Un amestec de frișcă, nucșoară măcinată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Afine, Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, și Peach Crumble Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Pe suprafața ușor făinată, formați patiseria în disc aplatizat. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. (Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați aluatul să se înmoaie ușor înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Încălziți cuptorul la 218°.pe suprafața ușor făinată, rulați produse de patiserie cu sucitor făinat în rotund de 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii. Îndoiți și rulați produse de patiserie sub, chiar și cu farfurie; apăsați marginea cu dinți de furculiță sau flaut, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Așezați piersicile în farfurie căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
7
Se amestecă zahărul granulat și 1/2 linguriță de nucșoară; se presară peste piersici. Într-un castron mic, bateți frișca și oul cu furculița sau biciul de sârmă până se omogenizează; se toarnă peste piersici. Într-un alt castron mic, amestecați ingredientele de topping cu furculița până se sfărâmă; se presară peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Frișcă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nucșoară
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Acoperiți marginea produselor de patiserie cu o bandă de folie lată de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia pentru ultimele 15 minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește 30 de minute.