Peach Cobbler II
Peach Cobbler II este un vegetarian rețetă cu 1 porții. Acest desert are 1685 calorii, 35g de proteine, și 57G de grăsime per portie. Pentru $ 7.3 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, piersici, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Rețete similare includ Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle), și Peach Cizmar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Scufundați piersicile în apă clocotită timp de aproximativ 1 minut. Cantitatea de timp necesară pentru a face pielea ușor de decojit variază în funcție de gradul de maturitate: dacă este într-adevăr coaptă, poate dura mai puțin timp.
Îndepărtați piersicile cu o lingură pliată și rulați apă rece pe ele. Aluneca de pe piele.
Tăiați piersicile în pene și puneți-le fie într-o placă de plăcintă adâncă de 10 inci, fie într-un vas de copt adânc de 2 inci de 2 litri. Aruncați piersicile cu suc de lămâie și 1/2 cană de zahăr. Acoperiți cu folie.
Coaceți 15 minute sau până când piersicile sunt fierbinți și bulbucoase
Bateți împreună făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Se toarnă zară deasupra și se aruncă cu o furculiță până când amestecul se aglomerează. Aruncați linguri de aluat peste piersici. Într-o ceașcă mică, amestecați 2 lingurițe de zahăr și nucșoară.
Se presară peste biscuiți.
Coaceți până când biscuiții se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Setați vasul pe grătar să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.