Peach Brulee & Burrata Bruschetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Peach Brulee & Burrata Bruschettan. Această rețetă face 12 porții cu 160 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză burrata, zahăr turbinado, piersică freestone și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Bruschetta Burrata Cu Rabe De Broccoli, Bruschetta Cu Marmeladă Burratan Și Radicchio, și Peach Panzanella cu Burrata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună herbes de Provence și sare de mare într-un castron mic. Pune deoparte.
Topiți fiecare felie de pâine prăjită cu o răspândire generoasă de brânză Burrata.
Presărați brânză cu un vârf de amestec de sare de mare herbes de Provence. Pune deoparte.
Așezați felii de piersici plate într-un singur strat pe o suprafață sau o farfurie rezistentă la flacără. Presărați ușor fiecare felie cu zahăr turbinado. Folosind o lanternă de bucătărie setată la o flacără medie-mică, topiți zahărul făcând scurt, chiar trece peste vârful zahărului. Continuați să topiți zahărul până când acesta bulează și devine maro închis, aproximativ 30 de secunde.
Așezați felia de piersici pe fiecare bucată de pâine prăjită și serviți.