Peștele albastru ca steag al pescarului: Bandiera alla Marinara
Bluefish ca steagul pescarului: Bandieran alla Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline gaetan, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Peștele albastru ca steag al pescarului: Bandieran alla Marinara, Risotto alla Marinara, și Pește Albastru Întreg La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, țelina și cartoful și sotati 8 până la 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Cartofi
Ceapă
3
Adăugați fulgii de chile, măslinele, caperele și roșiile și gătiți 7 până la 8 minute, până când roșiile s-au destrămat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Tomate
Capere
Măsline
4
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Condimentați bine peștele cu sare și piper, puneți-l în tigaie și gătiți, acoperit, timp de 8 până la 10 minute.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.