Pește-Spadă La Grătar, Fasole Verde Și Salsa Picantă De Roșii
Pește-spadă la grătar, fasole verde și salsa de roșii picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 43.75 pe portie. O porție conține 4240 calorii, 291g de proteine, și 305g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii, Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, și Avocado la grătar cu salsa picantă de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Faceți sosul de salată amestecând uleiul de măsline în sucul de lămâie, apoi adăugând sarea și piperul. Pune deoparte.Faceți salsa amestecând toate ingredientele împreună, condimentați după gust. Pune deoparte.Frecați fripturile de pește-spadă cu puțin ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
Pepperoncini, Pentru Garnitură
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dientes De Ajo
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Puneți peștele-spadă pe un grătar preîncălzit (sau grătar crestat), cu flacără medie și gătiți timp de 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
3
Se ia de pe foc.Îmbrăcați ușor fasolea și salata verde cu sosul de ulei de măsline și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Toppinguri, Opționale
4
Așezați peștele-spadă deasupra unei grămezi de verdeață îmbrăcată.Puneți salsa de roșii deasupra peștelui-spadă.Bucurați-vă!
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.