Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas și ardei iute

Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas și ardei iute
Pește-spadă la grătar cu ananas și salsa de ardei iute ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. Acest fel principal are 621 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lime, rozmarin, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-spadă la grătar cu Salsa de ananas-piersică, Pesce spada steccato e grigliato (pește-spadă cu usturoi și mentă), și Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele-spadă de orice straturi grase și tăiați orice carne pătată de sânge sau rugați-vă vânzătorul de pește să facă acest lucru pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Tăiați în 4 fripturi groase (aproximativ 2 cm grosime). Grosimea trebuie să fie chiar și pentru un 'cuisson' perfect (un termen de bucătari pentru 'doneness').
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Într-un vas puțin adânc, amestecați 120 ml ulei, 1 lingură ulei de susan, suc de 1 lime, 1 cățel de usturoi ușor zdrobit, 2 vârfuri bune de sare și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Puneți fripturile de pește în marinată, acoperiți și răciți de la 1 oră la o zi până când sunt gata de gătit, întorcându-le o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Pentru salsa, curățați și tăiați ananasul și puneți două treimi din carnea tăiată cubulețe într-un blender sau robot de bucătărie cu 1 linguriță de sare, șalotă, 2 linguri de ulei de măsline și uleiul de susan rămas. Whizz până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Deschideți ardeii iute și îndepărtați semințele. Tăiați carnea. Curățați lămâia; tăiați tulpina în fâșii, apoi tăiați cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Așezați ardeii iute, lămâia, 1 cățel de usturoi și sucul de lămâie într-un mortar mare. Zdrobiți aproximativ, apoi lucrați ceapa și ghimbirul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Tăiați mărunt frunzele de coriandru și tocați frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
9
Se adaugă la amestecul de ardei iute, apoi se amestecă cu ananasul pur și zarurile suplimentare de ananas. Puneți într-un castron și turnați peste restul de 1 lingură de ulei. Acoperiți și răciți până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Pentru a găti peștele-spadă, încălziți un grătar sau o tigaie până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scurgeți fripturile din marinată și așezați-le pe grătar. Urmăriți schimbarea cărnii de la cremă translucidă la cremă palidă cuisson 1 min. Întoarceți fripturile și gătiți încă 1 minut nu mai mult! Pentru a servi, aranjați roșiile cherry, pappardelle de castraveți și salata prăjită pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
PappardellePappardelle
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Stropiți peste salsa și acoperiți cu peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru peștele-spadă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista