Pește prăjit la cuptor
Peștele prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1659 calorii, 143g de proteine, și 113g de grăsime fiecare. Pentru $16.88 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de păstrăv, suc de lămâie, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Pește "prăjit" la cuptor, Pește Prăjit La Cuptor, și Pește "prăjit" la cuptor.
Instrucțiuni
Așezați peștele pe un suport pentru broiler care a fost acoperit cu un spray de gătit antiaderent.
Ungeți blaturile de pește cu 3 linguri de unt sau margarină.Praf cu făină.
Se presară cu boia de ardei.Se fierbe la 5-6 inci de la foc timp de 5 minute sau până când peștele începe să se rumenească.
Combinați sucul de lămâie, pătrunjelul, sosul Worcestershire și untul rămas; se toarnă peste pește.Se fierbe 5 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.