Pește la grătar și " chipsuri

Pește la grătar și " Chips-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 489 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Setați un suport de răcire peste jumătate din grătarul de gătit. Într-un castron mic, amestecați cartofii și 1 lingură. ulei.
Întindeți cartofii pe raft și grătar până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
În timp ce cartofii gătesc, faceți sos și gătiți pește. Pentru sos, într-un castron mic, amestecați capere, suc de lămâie, coajă și maioneză. Pune deoparte.
Frecați peștele pe ambele părți cu 1 lingură rămasă. ulei și presărați cu 1/2 linguriță. sare. Folosind un teanc de prosoape de hârtie unse și clești, ulei clar porțiune de grătar de gătit.
Puneți peștele pe grătar și gătiți, rotind o dată, până când apar semne de grătar și peștele este opac, aproximativ 5 minute în total.
Transferați cartofii și peștele într-un platou.
Presărați cartofii cu restul de 1/2 linguriță. sare și pătrunjel.
Se servește cu maioneză de caper și pene de lămâie pentru pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.